I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Sommerfuglenes Blomsterblanding

59,00kr.

På lager

Blomsterfrøene i denne pose er nøje udvalgt med nektarrige arter til sommerfuglene og værtsplanter til deres larver. Frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark.

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

Højde: 50-100cm
Blanding af en- og flerårige blomster i sommerfuglens blomsterblanding

Mængde: ca. 10 g.
Anvendelse: 1-2 g/m2

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Velduftende aftenstjerne, alm. hjulkrone, alm. røllike*, slangehoved*, atlaskblomst, brudeslør, evighedsblomst, gyldenlak, hjortetrøst, hulkravet kodriver*, humle-sneglebælg*, hørblomst, judaspenge, knoldet mjødurt*, kornblomst, krybende læbeløs, kæmpe marguerit, morgenfrue, moskuskatost, purpursolhat, blodrød storkenæb.

* = gode værtsplanter

 

Læs mere samt tips og tricks
Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.015kg
Varenummer (SKU): 5744000290119 Kategorier: , Tags: , , ,