Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Bog – Spiselige svampe

99,00kr.

Kun 2 tilbage på lager

Det er dejligt at gå en tur i naturen og spændende at indsamle de svampe, der kan spises. De er dog ikke nemme at kende fra hinanden og da kun et lille antal af alle de svampe, man finder i naturen, er værd at spise, er det vigtigt at lære dem at kende.

I denne lille bog bringes vellignende tegninger af de bedste og vigtigste spisesvampe samt deres evt. giftige dobbeltgængere, så man ikke får den forkerte med hjem i kurven. Bogen indeholder også gode opskrifter på en række delikate svamperetter.

I denne 2. udgave er informationerne om, hvad man skal passe på, når man indsamler og tilbereder svampe blevet opdateret. Desuden er navnene tilpasset det officielle Svampeatlas.

Forfatter og tegner Peter Nielsen har haft sin gang i naturen hele sit liv. Her i bogen har han tegnet og beskrevet de bedste og sikreste spisesvampe i den danske natur.

Indbundet, 93 sider.
Måler: 17×12,5 cm.

 

Se også den tilhørende svampeplakat og vores mange svampeprodukter her.

Højde: 18cm
Bredde: 2cm
Længde: 13cm
Vægt: 0.5kg
Varenummer (SKU): 9788793159099 Kategorier: , Tags: ,