Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Tivoli krysantemum FrøBomber – i gaveæske

89,00kr.

På lager

Giv byen flere farver! Kast en FrøBombe med krysantemum på dit yndlingssted og se den skabe liv i det grå byrum, samtidig med at du skaber større biodiversitet.

TagTomat har i de seneste år lavet en række spændende projekter i samarbejde med Tivoli, og nu har samarbejdet ført til et brag af en blomster- oplevelse med den nye krysantemum-frøbombe.

Et festfyværkeri af blomster

Det er en helt særlig oplevelse, når Tivoli pryder nattehimlen med deres spektakulære fyrværkerishow. Et af de smukkeste syn er krysantemum bomben, der lyser himlen op som en kæmpestor, farvestrålende blomst. Den smukke fyrværkeri-blomst gav TagTomat og Tivoli ideen til sammen at skabe et grønt festfyrværkeri med vores nye krysantemum-frøbomber, som eksploderer med krysantemum i et væld af farver.

Guerilla-gartnere

FrøBomben kastes et sted med adgang til sol og regn, eller i en potte i vindueskarmen, hvorefter den blomstrer og giver liv samt farve til rummet. FrøBomberne laves på jord, ler og frø, der trilles til små kugler. De er typisk blevet brugt af guerilla-gartnere i kampen om at sprede mere biodiversitet og flere blomster i byen. Pakken indeholder to frøbomber. Frø-bomb din by! Grøn Front!

TagTomats frøbomber er inspireret af den japanske bonde og filosof, Masanobu Fukuoka, som genopfandt metoden ‘Clay Seed Balls’ for at skabe biodiversitet i den japanske natur. Papæsken er lavet af genbrugspap på den socioøkonomiske virksomhed, Hans Knudsen Instituttet.

Se også vores udvalg af frø, hvis du er vild med at give byen mere liv.

Højde: 3cm
Bredde: 5cm
Længde: 5cm
Vægt: 0.05kg
Varenummer (SKU): 5744000292731 Kategorier: , , Tags: ,

Tænk hvis man kunne lave et festfyrværkeri af krysantemum blomster… det var den drøm, som startede vores samarbejde med Tivoli. Billedet herover er en fotomanipulation.