Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Altanworkshop – sådan får du en grøn oase på din altan – og behandler for skadedyr

6. juni 2018 kl. 19:00 - 21:00

dkr375

Sommeren er kommet, og nu skal vi – udover at tænke på planterne – også lære at vande korrekt, håndtere evt. skadedyr og lære de mest almindelige plantesygdomme at kende. Denne kursusaften hos TagTomat kan hjælpe dig i gang med din altansæson, selvom du er kommet sent fra start, så du kan få en skøn grøn oase, der både kan rumme hyggestunder og hjemmedyrkning. Du får også tricks til at komme godt videre, hvis du allerede er gået i gang.

På denne aften vil du få tips og ideer til planlægning af din altan og til, hvordan du udnytter pladsen bedst muligt. Tag en tegning af din altan med mål på med og gerne et billede af din altan også, så tager TagTomats gartner og landskabsarkitekt udgangspunkt i netop din altan. Du vil få råd og vejledning omkring plantevalg, pladsudnyttelse og pasning, sådan at din altan bedst muligt kan blive en skøn grøn oase. Du kan også medbringe fotos af dine planter, hvis du har mistanke om sygdomme eller skadedyr, så vi kan kigge på det sammen. Vi deler vores ideer i fællesskab, og du vil helt sikkert blive inspireret af de andre kursusdeltageres ideer.

Du får desuden materialer med hjem omkring, hvad der kan gøres på altanen i den kommende tid og skitser omkring indretning. Vi serverer lidt snacks og drikkevarer, og du får en lille TagTomat godtepose med hjem, sådan at du er helt klar til forårets komme.

Læs evt. lidt om vores tilgange i dette blogindlæg.

Vi sælger et udvalg af vores produkter til nedsat pris på kursusaftenen.

Underviser på denne kursusaften er:
Anne Tange: TagTomats gartner og landskabsarkitekt

Bemærk at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning.

Detaljer

Dato:
6. juni 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
dkr375
Begivenhed Kategori:

Sted

Arrangør