Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst: Altanworkshop: Indret din altan og skab en grøn oase

1. april 2020 kl. 18:30 - 20:30

dkr300 – dkr450

Foråret nærmer sig, og det er nu, du skal i gang med at planlægge den kommende sæson. På denne aften vil du få gode råd og inspiration til indretning af din altan og plantevalg, så du kan skabe din egen grønne oase, der både kan rumme hyggestunder og hjemmedyrkning.

Medbring en tegning af din altan med mål på og evt. et billede, så hjælper vi dig med at indrette den, så du får det optimale ud af pladsen, og skaber en grøn plet i det urbane rum, som vil tiltrække bestøvende insekter og øge byens biodiversitet. Du vil få råd og vejledning omkring pladsudnyttelse og passende plantevalg, og vi vil komme ind på hvordan du kan dyrke grøntsager på begrænset plads, lave din egen hjemme-kompost og nemt forspire i vindueskarmen.

Udover skitsen af din egen altan, vil du også få forskelligt materiale om rumskabelse på altanen, passende planter samt en blanding af blomsterfrø med hjem, så du er helt klar til at begrønne din altan.
Der vil på kursusaftenen være særlig kursusrabat på vores bog og et udvalg af plantekasser, så du kan få endnu mere inspiration til at komme godt i gang.

Bemærk at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning.

Vi har to typer af billetter. I den ene kan du købe vores bog “TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber i byen” med til en ekstrapris på 150 kr. Normalpris for bogen er 299 kr., og den sælges på selve kursusaftenen for 249 kr.

Undervisere:
Mads Boserup Lauritsen – arkitekt, bybonde og indehaver af TagTomat
Solvej Kudsk – gartner hos TagTomat

Detaljer

Dato:
1. april 2020
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Pris:
dkr300 – dkr450
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:

Sted

TagTomat ShowRoom
Jagtvej 59
København N, 2200 Danmark
Telefon:
71991966

Arrangør

TagTomat
Telefon:
71991966
E-mail:
info@tagtomat.dk
Hjemmeside:
www.tagtomat.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige