Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foråret er lige om hjørnet – sådan kommer du godt i gang med din altan

28. februar 2018 kl. 19:00 - 20:30

dkr375

Nåede du ikke at få en billet? Så kig på vores altankursus onsdag den 28. februar i stedet.

En ny sæson nærmer sig, og måske der er planer om at få installeret altaner, der hvor du bor. Måske du har været så heldig allerede at have en. Uanset din altan-status så kan denne kursusaften hjælpe dig godt i gang med den kommende altan-sæson, sådan at du kan få en skøn oase allerede i det nærtstående forår.

Denne aften vil du få tips og ideer til planlægning af din altan og til hvordan du udnytter pladsen bedst mulig. Tag en tegning af din altan med mål på med og gerne et billede af din altan også, så tager TagTomat’s gartner og landskabsarkitekt udgangspunkt i netop din altan. Du vil få råd og vejledning omkring plantevalg, pladsudnyttelse og pasning, sådan at din altan bedst mulig kan blive en skøn grøn oase i den kommende sæson. Vi deler vores ideer i fællesskab og du vil helt sikkert blive inspireret af de andre kursusdeltageres ideer.

Du får desuden materialer med hjem omkring, hvad der kan gøres på altanen i den kommende tid og skitser omkring indretning. Vi serverer lidt snacks og drikkevarer og du får en lille TagTomat godtepose med hjem, sådan at du er helt klar til forårets komme.

Læs evt. lidt om vores tilgange i dette blogindlæg.

Vi sælger et udvalg af vores produkter til nedsat pris på kursusaftenen.

Underviser på denne kursusaften er:
Anne Tange: TagTomats gartner og landskabsarkitekt

Bemærk at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning

Detaljer

Dato:
28. februar 2018
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
dkr375
Begivenhed Kategori:

Sted

Arrangør