Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursusaften: Dyrk selv spiselige svampe!!

18. februar 2020 kl. 18:30 - 20:00

dkr200 – dkr300

Måske plejer du at købe svampe i supermarkedet – eller gå på svampejagt i skoven? Når du dyrker svampe derhjemme, får du mulighed for at se naturens processer på helt nær hånd, samtidig med at du kan dyrke dine egne fødevarer! Hvis du synes, det lyder spændende, så tag med til denne kursusaften, hvor vi dykker ned i svampenes forunderlige univers, og du lærer at dyrke spiselige svampe – hvad enten det er i køkkenet, på altanen eller i haven.

Svampedyrkning er det perfekte eksempel på cirkulære kredsløb, hvor ressourcer ændrer form og funktion. På denne aften får du styr på den vigtigste viden om svampe, og vi gennemgår, hvordan du kan dyrke i dit eget brugte kaffegrums, halm eller kævler/stubbe.

Du kan købe 2 billettyper til dette kursus – til den ene (200kr) får du kursus og en pakke mycelium, til den anden (300kr) får du kursus og et helt dyrkningskit.
Herudover er der særlig kursusrabat på alle vores svampedyrkningsprodukter, så du kan komme godt i gang med din dyrkning derhjemme.

Bemærk at der kun ydes fortrydelsesret på billetter til arrangementer i tilfælde af aflysning.

Underviser:
Julie Holm – cand.mag. i biologi, urban svampebonde og formidler hos TagTomat.

Detaljer

Dato:
18. februar 2020
Tidspunkt:
18:30 - 20:00
Pris:
dkr200 – dkr300
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:

Sted

TagTomat ShowRoom
Jagtvej 59
København N, 2200 Danmark
Telefon:
71991966

Arrangør

TagTomat
Telefon:
71991966
E-mail:
info@tagtomat.dk
Hjemmeside:
www.tagtomat.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige