Infoartikel -

Påfuglens Buketblomster – En blomsterblanding af smukke farverige blomster der egner sig til buketter

Chefgartneren fra Tivoli har sammen med TagTomat udvalgt denne enårige blomsterblanding til dig, der vil gro blomster til snit. Udover at de halvhøje, farverige blomster vil pryde udendørs i din have eller altankasse, gør de sig nemlig særligt godt i buketter i en smuk vase.
N

Frøstabil

Indhold (kan variere en smule):
Kongekommen, morgenfrue, sommerasters, Saflor, Kornblomst, Gul okseøje, Flerfarvet okseøje, Mølleblomst, Skønhedsøje, Stolt kavaler, Ridderspore, Atlaskblomst, Brudeslør, Balsamin, Jomfru i det grønne, Dusksalvie, Frøkenhat, Solhat, Sommeradonis.

Læs mere om vores samarbejde med Tivoli her.

Egnet til friland

Trives i krukke/altankasse

Dyrkes i fuld sol

Dyrkes i halvskygge

Sådybde

1

cm.

Højde

40
-80

cm.

Levetid

Enårig plante

Egnet til efterårssåning

Ja

Sådan dyrker du

Så frøene udendørs fra april-juni for at på en blomstringsperiode fra juni-oktober. Bredså frøene ved at drysse dem tilfældigt ud på den klargjorte jord. Dæk med et tyndt lag jord, sand eller grus. Husk at vande, især i tørre perioder, og brug en spreder på din vandlande/-slange, så du ikke beskadiger de små spirer. 8 g rækker til ca. 4-5 kvm.

Vores frøkollektion

Disse frø er en del af TagTomats Frøkollektion 2022. Vi pakker vores blomsterblandinger selv, enten i hånden eller på vores antikke frøpakkemaskiner fra 1895, Benny og Bertha, her på Nørrebro.