I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2022-01-21 | Første frøposer lanceret | Færre produkter i webshoppen | Vidensartikler om alle produkter

21. januar 2022
Godt nytår - frøsæsonnen er startet - er I klar?
Tomatposer_alle

Godt nytår og de første frø er nu i shoppen.

Kære alle
Som de første får I hermed fornøjelsen af at få vores nye frøkollektion for 2022 præsenteret.
Dette nyhedsbrev handler ikke om så meget andet end at I nu kan finde dem i webshoppen, og at vi har arbejdet på at få en masse infoartikler op at køre omkring hvert enkelt produkt. De første poser vi har lavet færdige er tomater, en chili og så lidt rødløg, da det er dem som kan forspirres nu her i januar måned.
Vi kommer i løbet af de næste par uger til løbende at lægge cirka 50 nye frøtyper af både grøntsager, krydderurter og blomsterblandinger, og mon ikke der også kommer en håndfuld vårsæd til vores 2022 kollektion.
Jeg havde egentligt tænkt at fortælle en masse andre gode nyheder i denne omgang, men nu vil jeg gå på weekend, men herunder har I link til den første infoartikel og tre forskellige tomater samt rødløg.
Vi glæder os til jeres feedback på frøposerne og deres indhold.
/Mads Boserup Lauritsen, stifter mm. i TagTomat
Ps. Hvis I er i København, finder I også vores tomatkollektion i Botanisk Haves butik.

Infoartikel om Skoleagurk – Beth Alpha – En lille og glat agurk med masser af crunch – Økologisk

Skoleagurk - Beth Alpha - En lille og glat agurk med masser af crunch - Økologisk
En lille, mørkegrøn agurk med et glat og tyndt skind og masser af crunch. Planten får dekorative, klatrende arme og store grønne blade. Sorten er meget produktiv og har stor modstandsdygtighed overfor både plantesygdom og skadedyr. Sorten udvikler få hanblomster og agurkerne har derfor få frø.

Busktomat – Aztek

Busktomat - Aztek
En kompakt, lille tomatplante der giver et hav af små, gule tomater. Planten bliver ikke høj og egner sig derfor til dyrkning i potter eller i altankassen. Busktomater er lavere og mere kompakte og skal derfor ikke knibes.
Mængde: ca. 10 frø

Cherrytomat – Zuckertraube

Cherrytomat - Zuckertraube
En meget højtydende og tidlig plante, der giver små, skinnende røde tomater som smager sødt. En robust sort der egner sig til at dyrke både i drivhus og på friland.
Mængde: ca. 10 frø

Cocktailtomat – Lillit

Cocktailtomat - Lillit
En kraftig tomatplante der udvikler mange orange, runde tomater på lange klaser. Tomaterne er meget dekorative og smager aromatisk og sødt.
Mængde: ca. 10 frø
rødløg-redlander-2022-V4_Grøntsager-web-1800
facebook twitter instagram linkedin pinterest