Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Plantekasser – med eller uden selvvanding

Vil du gerne have grønt liv i haven, hjemmet, institutionen eller på arbejdspladsen? Vores plantekasser passer til ethvert miljø og er nemme at passe.
Plantekasse på terasse, altan eller have

Stort udvalg af plantekasser

Med plantekasser fra TagTomat kan du skabe farver og dufte i et hjem eller på en arbejdsplads.

Det er en oplagt mulighed at bruge plantekasser til at få en grønnere terrasse, altan, institution eller virksomhed. Det skaber en grønnere hverdag.

Du kan se vores forskellige typer af plantekasser i vores webshop eller se et lille udpluk herunder. 

Længere nede kan du også læse om:

  • hvordan du kan bruge plantekasser i haven
  • plantekasser med eller uden selvvanding
  • plantekasser til indendørs brug
  • plantekasser til udendørs brug
  • hvordan man kan bruge plantekasser i kontorindretning
  • bæredygtig jord til plantekasser

Plantekasser for biodiversitet

Planter giver ikke kun hygge og farve, men bidrager også til et sundere bymiljø. Hvad enten du som privatperson dyrker grøntsager i din baghave, eller du som boligforening indretter fællesarealer med plantekasser, er du med til at skabe biodiversitet i byen.

Plantekasser til din altan, have eller terrasse

De fleste af vores produkter tager udgangspunkt i en selvvandende plantekasse, men du kan også vælge at dyrke som traditionelle højbede. Vi udvider løbende vores driftsvejledninger som er tilgængelige her på siden, og stilles frit til rådighed for dig som kunde.

Hos TagTomat har vi grønne fingre og et skarpt øje for design og æstetiske planteløsninger. Vi kan derfor hjælpe dig til at finde de rigtige, grønne løsninger til dit hjem eller din arbejdsplads. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Plantekasser – med eller uden selvvanding

Hos TagTomat tilbyder vi en lang række grønne produkter. Det kan være alt fra specialdesignede indendørs plantemøbler og design af taghaver til plantevægge, selvvandende plantekasser og kørestolsegnede højbede. Vi udvikler, designer og bygger selv de forskellige løsninger, så de kommer til at passe nøjagtigt til dine ønsker, drømme og behov. Ved større ordre vil vores netværk af danske produktionsskoler producere ordrerne. Alle vores produkter er ”Made in Denmark”.

Vi har en stor viden om og erfaring med at sammensætte planter og integrere grønt liv i indretningen. Vi kan hjælpe dig til at designe dit hjem, dit udendørsareal, altan eller din arbejdsplads med for eksempel plantekasser, en plantevæg eller forskellige speciallavede møblementer. Du kan købe vores produkter i vores webshop, og større ordre håndteres oftest via fakturasalg.

Æstetik, driftsvenlighed og funktionalitet

Hos TagTomat hjælper vi dig med både idé og produktudvikling. Vi designer og indretter en bred vifte af rum, fx kontorer, gårdmiljøer og fælleshaver, hvor vores løsninger danner en grøn ramme for gode, meningsfulde fællesskaber.

Bæredygtig jord til dine plantekasser

Vi samarbejder med nogle af landets bedste jordproducenter, og skal du bruge jord til dine eksisterende plantekasser og højbede, eller har du brug for vejledning i, hvilken jordblanding du skal bruge til dit kommende projekt, kan du kontakte os eller gå på opdagelse i vores webshop, hvor vi sælger jord primært fra Champost.

Champost-jord består af komposteret hestemøg og leveres selvfølgelig i hele landet til din kantsten. Vi har mange forskellige jordblandinger, der kan matche dit behov, og afhængigt af omfang leveres de i bigbags eller sække. Vi har både jord til din plantekasse udendørs og indendørs.

Kontakt TagTomat for mere info

Vil du bestille en flot indendørs plantekasse, en plantevæg, en KøkkenKasse, et PlanteStativ eller et andet produkt, der kan bringe liv og farve til dine rum, er du altid velkommen til at gøre det via vores webshop.

Vi kan levere produkter, ydelser og workshops i hele landet. Vi transporterer større ordrer med fragtmand, kan levere med cykelbude i København og tilbyder driftsaftaler i København i cykelafstand fra vores hovedkvarter på Nørrebro.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 71 99 19 66 eller besøg os i vores showroom på Jagtvej 59, 2200 København N.