Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKasseModul – lav model – lærk – med bænk, plantekasse og internt vandreservoir (30L)

8.999,00kr.

PlanteKasseModulerne gør det nemt at skabe fleksible og grønne rum på din altan, åbne terrasse, fortovet eller store byplads.

TagTomat har udviklet serien PlanteKasseModuler, som gør det muligt at sammensætte flere moduler fra samme serie med hinanden. Serien gør det nemt at lege med rum og afgrænsninger, hvor du end ønsker det.

Vores PlanteKasseModul med bænk og plantekasse er lavet af lærketræ. Plantekassen har i alt en kapacitet på 65L, hvoraf ca. halvdelen bruges til jord og halvdelen til et indbygget vandreservoir, som giver dine planter de bedste vandingsforhold.

Længden på bænken kan varieres som ønsket, og bliver du en dag træt af en lang bænk, kan du med en smule snilde skære hul og ombygge den til endnu en plantekasse (ved minimumlængde på 170 cm).

Har du spørgsmål til dit byrum eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKasseModuler her, hvis du er interesseret i at udbygge med andre af seriens moduler.

Højde: 48cm
Bredde: 48cm
Længde: 180cm
Vægt: 40kg
Varenummer (SKU): PKB-2015 Kategorier: , , Tags: ,

Kan tilpasses i længden, eksempelvis ned til 85cm hvor der så kun er plads til en selvvandende plantekasse, eller bænkmodul.