Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Tøndebed – Flere varianter

5.000,00kr.

TagTomats selvvandende tøndebed er et upcyclingsprodukt fremstillet af en brugt olietønde. Olietønden kan nu bruges til at skabe grønne omgivelser på din terrasse eller i byrummet i stedet for at blive til affald.

Med sit moderne og urbane udtryk, passer tøndebedet flot ind i byrum, gårdhaver og byparker. Tøndebedet har en højde, som gør det behageligt at arbejde med dine planter. Tøndebedets inderside består af en fødevaregodkendt plastikindsats med god jordvolumen og selvvanding med et vandreservoir på ca. 60 liter, så dine planter selv kan trække vand. Det giver en mere naturlig vandtilgang for planterne, du undgår at jorden klasker sammen pga. vanding, og du behøver ikke at vande dine planter så ofte. Du kan plante alt fra krydderurter og stauder til frugtbuske eller mindre frugttræer.

Tøndebedet fås i forskellige størrelser og kan enten leveres i sort med TagTomats logo eller med logo fra forskellige benzinfirmaer. Skriv til butik@tagtomat.dk for at høre nærmere om vores aktuelle udvalg.

Bemærk! Tøndebedet kan smitte af med rustpletter/aflejringer på underlaget.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet.

Se også vores PlanteKasser, som du kan lave grønne rum og afgrænsninger med.

Højde: 70cm
Bredde: 50cm
Længde: 50cm
Vægt: 40kg
Varenummer (SKU): TB_2016 Kategorier: , , Tags: , ,