Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.
TAGTOMAT har skabt en grøn tagterrasse hos Miljøstyrelsen. Al beplantning er sat i selvvandende plantekasser. Her er medarbejder igang med en tilplantnings-workshop

Greenbuilding – bedre arbejdsmiljø med grønne rum og sjove workshops

Kast jer ud i ‘Greenbuilding’ med TAGTOMAT: Rul frøbomber, dyrk selv svampe eller skab en frodig tagterrasse sammen.

Vi kan lave alle rum til grønne rum, og vi tilbyder et utal af workshops, oplæg og sjove teambuilding aktiviteter. Vi kan med andre ord på flere måder hjælpe med at skabe et bedre arbejdsmiljø – eller give det eksisterende et grønt boost, der skaber fællesskab hos medarbejderne og kapital på klimakontoen.

Læs mere om her, hvad vi kan gøre for at hjælpe jer.

 

Kontakt os på:
Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966

Greenbuilding – grøn og nærværende teambuilding

Vi hjælper virksomheder med at realisere drømme om en mere grøn hverdag og et styrket fællesskab. Det sprudler af grøn know-how og handlekraft i TagTomat, og sammen med vores kunder skaber vi forandringer på arbejdspladser og i nærmiljøer.

Med Greenbuilding får jeres virksomhed og medarbejdere jord under neglene og grønt biobrændstof til eftertanke. Det vil I opleve på vores workshops, seminarer, eller når vi sammen bygger inspirerende grønne kontormiljøer og uderum. Vi giver jer noget meningsfuldt at være sammen om, og det styrker jeres relationer på tværs af virksomheden fra gulvet og hele vejen op til direktionsgangen.

I en verden der kalder på handling på alle niveauer, rådgiver vi om, hvordan gode intentioner omsættes til jordnære initiativer. Vi sår grønne spirer i jeres bevidsthed, og efterlader jer der, hvor I er blevet klædt på til at realisere initiativerne. Måske endda med ambitioner om at bidrage til FN’s verdensmål eller på anden vis tage større samfundsansvar.

Taghavens ”vandingslaug” er et frivilligt fælleskab, hvor grupper af medarbejdere passer taghaven på skift – og er med til at skabe nye relationer på tværs af styrelsens afdelinger og etager. For mig er taghaven et meningsfuldt og positivt projekt, der skaber glæde i hverdagen.

– Gry Errboe, Miljøstyrelsen

GRØNNE FINGRE – hands-on teambuilding og workshops

Workshops med fingrene i muld eller mycelium. Vi kan lære jer at dyrke grønt i byen, dyrke svampe, rulle frøbomber, binde kokedama – eller andet I er nysgerrige på at lære. Vi har fokus på teknikker, planter, naturens ressourcer og naturens behov for genopbygning. I får inspiration til at igangsætte egne grønne initiativer.

Workshops med TAGTOMAT

SKABERTRANG – gør-det-grønt og gør-det-sammen

TAGTOMAT designer og bygger en grøn udendørs oase, en skøn sansehave, eller et inspirerende grønt mødelokale til jer, og sammen tilplanter vi det. Undervejs lærer vi jer alle teknikkerne og har fokus på at få skabt et stærkt fællesskab. Derefter kan I passe jeres grønne rum selv, eller I kan indgå en driftsaftale med TAGTOMAT.

Alle rum kan forvandles til en frodig have med vores selvvandende plantekasser.

Fællesskab med plantekasser

GIV GRØNT – god energi med grønne firmagaver

Drop den kedelige AirFryer eller overflødige frugtskål, og lad i stedet jeres næste firmagave gøre godt og grønt. Vi har et flot udvalg af anderledes firmagaver, der gør både miljø og medarbejdere glade.

Alt er lokalt produceret og pakket her på Nørrebro. Se for eksempel vores unikke bestseller, SvampeBox.

Grønne gaveidéer og gaveæsker

Vi kan også lave særaftaler om custommade produkter, som fx vores specialdesignede frøposer.

IDÉUDVIKLING OG HANDLEKRAFT – foredrag

TAGTOMATs grundlægger Mads Boserup Lauritsen fortæller om grønt iværksætteri, fra aktivisme til grøn forretningsmodel, upcycling, samskabelse og bæredygtig ledelse. Mads inspirerer jer til selv at realisere idéer og mærke egen handlekraft.

HØJT TIL LOFTET – grønne mødelokaler

Vi afholder workshops i vores grønne og inspirerende showroom på Jagtvej, som vi også lejer ud til møder, foredrag og events op til 30 personer.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak
Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966