Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Specialdesignede frøposer

TagTomat tilbyder skræddersyede frøposer, der er designet specielt til din organisation, virksomhed eller begivenhed. Vi udarbejder et layout med dit logo og det ønskede indhold, trykker poserne og fylder dem med de frø, du vælger. De mest populære frøtyper er: Biernes blomsterblanding, Sommerfuglens blomsterblanding og Skærehavens blomsterblanding.

Velkommen til Tagtomats sortiment af kvalitetsfrø! Vi tilbyder et bredt udvalg af frø, som er foretrukket af professionelle gartnere, kommuner og andre store aktører. Vores sortiment inkluderer populære blomsterblandinger, spændende kornsorter, økologiske grøntsagsfrø og meget mere.

TagTomat har specialdesignet frøposer for en lang række institutioner, styrelser, kommuner, firmaer og offentlige instanser, inklusive Tivoli, Magasin, Nørrebro bycenter og Accenture. Vi bidrager således til at fremme den grønne bevidsthed. Vi tilbyder også at udvikle en skræddersyet frøpose til dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at sprede den grønne bevidsthed gennem vores kvalitetsfrø!

Venlig hilsen TagTomat teamet