I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Specialdesignede frøposer – giv liv til dit grønne budskab

Har din virksomhed noget på hjerte? Spred budskabet og boost din grønne profil med TAGTOMATs specialdesignede frøposer.

Vores specialdesignede frøposer kan tilpasses enhver type virksomhed, forening eller event. Vi tæller allerede alt fra politiske partier til uddannelser og NGO’er blandt vores glade b2b-kunder.

 

Kontakt os på:
Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966

Helt specielle frøposer

Hos TAGTOMAT får du mere end bare et logo på en frøpose. Vi udarbejder et specialdesign med din virksomheds logo og budskab, trykker frøposerne og fylder dem med de frø, du vælger fra vores unikke kollektion. Alt foregår i vores grønne showroom på Nørrebro i København, hvor vores smukke, gamle frøpakningsmaskiner, Bertha og Benny, bor. Du kan være så meget eller så lidt involveret i designprocessen, som du ønsker.

TAGTOMAT arbejder kun med frø af højeste kvalitet og høj spireprocent. Vi inkluderer nem så-vejledning på bagsiden af frøposerne, så alle kan være med. Selve poserne er fremstillet i holdbart genbrugs- eller FSC-papir, som den perfekte baggrund for dit grønne budskab.

Del frø, del dit budskab, og lad den grønne dannelse blomstre.

Indehaver af TAGTOMAT, Mads Boserup Lauritsen, pakker specialdesignede frøposer på Bertha og Benny - TAGTOMATs to gamle frøpakkemaskiner.

Specialdesignede frøposer med uendelige muligheder (næsten)

Fordi vi selv kan printe og fylde frøposer in-house, men også har samarbejde med et stort trykkeri, kan vi varetage bestillinger i alle størrelsesordener (minimumsbestilling er 200 frøposer). Og der er mange forskellige muligheder for, hvor involveret I selv er i at designe poserne, samt hvilke og hvor mange frø, I vil fylde i poserne.

Derfor er alle vores samarbejder om specialdesignede frøposer unikke. Ring eller skriv til os for et tilbud baseret på jeres konkrete ønsker.

 

Kontakt os på:
Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966

Hvad skal der i jeres specialdesignede frøposer?

De specialdesignede frøposer bliver fyldt med frø fra TAGTOMATs kollektion af kvalitetsfrø med høj spireprocent. I vælger selv, hvilke frø passer bedst til netop jeres virksomhed.

Vi kan dog varmt anbefale en af vores smukke, vilde blandinger her (som du kan læse mere om ved at klikke på billederne)

Bybondens

Har du hørt om Frøken Bertha og Benny?

I TAGTOMATs showroom på Jagtvej 59, København N, bor vores to fantastiske, antikke frøpakningsmaskiner, frøken Bertha og Benny. Det er dem, der får tjansen, når der skal pakkes rigtig mange frøposer.

De kan både fylde frø i poserne, præcist afmålt ved hjælp af forskellige skestørrelser, og de kan lime poserne sammen. Og selvom de stammer fra 1895, er de effektive og kan snildt pakke op til 40 poser i minuttet.

Ved mindre pakninger fylder vi poser ved god gammeldags håndkraft. Så hver eneste frøpose, TAGTOMAT pakker, er pakket med personlighed og god, grøn energi.

 

Benny og Bertha er to antikke frøpakningsmaskiner. De pakker TAGTOMATs specialdesignede frøposer.