Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Blog

Jobopslag – ny ungarbejder

Jobopslag – ny ungarbejder

Er du glad for rengøring og vil du være en del af en ”grøn biks”? Så se nærmere her. Vi mangler nemlig en ny ungarbejder (på 15-17 år) til at hjælpe i vores lokaler på Jagtvej 59 (Nørrebro).

Nyt showroom: Åbningsfest d. 28. april 2023

Nyt showroom: Åbningsfest d. 28. april 2023

Vores showroom har fået nyt format – både i måden vi bruger det på, og helt bogstaveligt med nye farver og indretning. Det vil vi gerne fejre sammen med jer. Om formiddagen holder vi vores første Faglige Fredag for jer, der arbejder med dagens emner, og kl. 14 åbner vi dørene for fest og fejring med jazz, frøbomber, forspiring, tur i taghaven og godt til ganen!

Tomatnørderi – vækstformer, knibning og forskellige tomattyper

Tomatnørderi – vækstformer, knibning og forskellige tomattyper

Selvom vi igennem tiden har dyrket et hav af forskellige tomater, synes vi ikke altid, at det er nemt at holde styr på, hvornår man fx kalder en tomat for en cherrytomat eller en cocktailtomat? Eller hvilke planter det nu er, der skal knibes, og hvilke du bare kan lade vokse i fred. Hvis du også kan komme i tvivl, så læs videre her, hvor vi har samlet lidt viden og tomatnørderi.

Kom godt i gang med tomatdyrkningen

Kom godt i gang med tomatdyrkningen

Så er der ikke så længe til, at det bliver tid til at de første tomatfrø kan komme i jorden. Du kan forspire dine tomatfrø fra omkring midten af februar til midten af april. Læs mere her om hvordan de skal forspires, og om udplantning af dine tomatplanter her.

Kom godt i gang med chilier

Kom godt i gang med chilier

Du kan allerede gå i gang med at forspire dine chilifrø i januar. Så kribler det i fingrene for at få jord under neglene i vintermørket, kan du ligesom os, kaste dig over at dyrke chilier. I indlægget her får du en dyrkningsguide og lidt forskelligt nørderi om chilier.

Forspiring: DIY-potter og såjord

Forspiring: DIY-potter og såjord

Du behøver ikke købe alt muligt dyrt grej for at komme i gang med din forspiring. I indlægget her får du forskellige guides til, hvordan du selv kan lave potter af ting, du allerede har liggende, og hvordan du laver din egen så- og priklejord.