Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2023-02-10 | The Crazy Ones | Guide til tomatdyrkning | Sprælske tomater til enhver smag | Vinterferie

10. februar 2023
Det er snart tid til forspiring af tomater. Find inspiration her...

Frøbox med spræl

Frøbox - The Crazy ones
Vi har sammensat en frøbox med en række helt specielle tomatsorter med det til fælles at de absolut ikke ligner de “normale” tomater. De stribede, de lilla, de hjerteformede og dem med en sjov lille spids. Dem vi selv synes er sjove at dyrke, fordi de ikke lige er til at finde i supermarkedet, og fordi de giver vores haver, altaner og anretninger kulør.

Kom godt i gang med tomatdyrkningen

Kom godt i gang med tomatdyrkningen
Så er der ikke så længe til, at de første tomatfrø kan komme i jorden. Du kan forspire dine tomatfrø fra cirka nu til midten af april. Læs mere her om hvordan de skal forspires, og om udplantning af dine tomatplanter her.

Vi holder (næsten) vinterferie, men sender pakker som normalt…

God vinterferie til jer alle, og tak fordi I vil følge med i, hvad vi går og finder på. Bortset fra vores søde studentermedhjælpere og Andreas, som du kan se dekorere vores vindue på billedet her, holder vi vinterferie i uge 7. Du kan derfor ikke afhente som normalt eller forvente svar på mail/tlf. Vi glæder os til at være tilbage i uge 8.
God spirelyst og ferie!
Mads & Team TagTomat
facebook twitter instagram