I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2023-01-19 | Spændende foredrag | DIY-forspiringspotter | TagTomat

19. januar 2023
Få gode råd til din forspiring...

Aftenforedrag om grønne fællesskaber og TagTomat på Taastrup Bibliotek d. 23/2

Kom med til et par hyggelige timer, hvor Mads vil tage dig med på TagTomats rejse fra plantekasser på taget af et skraldeskur til firma med mange forretningsben. Du lærer også, hvordan du selv kan lave plantekassen, det hele startede med og får inspiration til at starte dit eget grønne fællesskab.

“Torsdagsrundstykker” med Mads hos Stefanskirken på Nørrebro

Bor du i København kan du også komme forbi Stefanskirken på Nørrebro d. 26/2 fra kl. 9.30-11.30. Her vil Mads fortælle om hvordan vi i TagTomat arbejder på at gøre byen grønnere – til gavn for biodiversitet og byboere.
Arrangementet, som foregår i menighedshuset “Karmel” ved kirken, er gratis og Stefanskirken sørger for rundstykker, kaffe og sang fra højskolesangbogen.

Forspiring: Lav selv dine potter og såjord

Forspiring: DIY-potter og såjord
Du behøver ikke købe alt muligt dyrt grej for at komme i gang med din forspiring. I indlægget her får du forskellige guides til, hvordan du selv kan lave potter af ting, du allerede har liggende, og hvordan du laver din egen så- og priklejord.

Dette kan du fx forspire allerede i dag:

Her i januar er det et godt tidspunkt at forspire chili – især de stærke sorter, der som regel også har lang udviklingstid. Vi har 12 forskellige chilisorter, du kan vælge imellem, og har sammensat to fine frøboxe til dig, hvis du ikke selv kan vælge. ChiliBoxene indeholder i alt 6 frøposer med 5-10 frø i hver, og du kan vælge mellem “Den Smagfulde” og “Den Modige”.
Chiliboxe-modig-smagfuld_1800x1800px-web
facebook twitter instagram