I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2023-02-23 | Nyt koncept, fra butik til Showroom | Chili, få 3 for 2

23. februar 2023
Og så er BOGEN nu frigivet helt til gratis download...

Nyt butikskoncept: Fra strøgsalg til showroom

Efter lang tids overvejelse, har vi nu besluttet ikke længere at have faste åbningstider for strøgsalg. Til gengæld har webshoppen på TagTomat.dk altid åbent, og du kan hente dine varer stort set alle hverdage ml. kl. 8.30-15.30 – eller vi kan sende dem til dig.
I stedet for almindeligt strøgsalg arbejder vi på nye koncepter à la Faglig Fredag, kursusdage og andet, som giver dig mulighed for at tage del i vores dyrkningsfællesskab.
Vi håber, du vil tage godt i mod de nye koncepter, og glæder os til at slå dørene op for dig, når du henter varerne købt via webshoppen.
Grøn front!
Mads & Team TagTomat

Køb 2 og få 1 gratis med

Resten af februar giver vi én gratis pose chilifrø med (vi vælger for dig), hver gang du køber to.

Du kan stadig nå det: Forspir dine chilifrø nu!

Kom godt i gang med chilier
Du kan stadig nå at få sat forspiringen af dine chilifrø i gang, men det er også ved at være sidste udkald, hvis du skal nå at høste mange chilier i år. I indlægget her får du en dyrkningsguide og lidt forskelligt nørderi om chilier.

Download vores første bog kvit og frit

TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen
“TagTomat – Vejen til Grønne Fællesskaber i Byen” er vores første bog. Du her kan downloade den som e-bog helt gratis. Du skal ikke engang opgive din email.
Bogen fokuserer på tidens stærkeste tendenser inden for Urban Gardening, bæredygtighed og grønne fællesskaber.
facebook twitter instagram