Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Højbedsmøbel – Medium – Uden beklædning

12.000,00kr.

TagTomats mobile og selvvandende højbedsmøbel gør det let at eksperimentere med forskellige opstillinger, baggrunde og grønne opholdsrum i byen.

TagTomats højbedsmøbel er lavet af en genbrugt 800 liters plastiktank fra fødevareindustrien beklædt med pallerammer og lister i gran/fyr med en topramme af lærketræ. Fundamentet består af en euro-palle, og du kan derfor nemt flytte det med en palleløfter.

Højbedsmøblet har et indvendigt vandreservoir på ca. 300 liter, som dine planter selv kan trække vand fra og dermed passe sig selv over noget tid. Om vinteren kan det tømmes for vand via aftapningshanen, for at modvirke frostsprængning. Det kan rumme 4-500 liter jord.

Højbedsmøblet er en del af TagTomats produktlinje og designfilosofi Danish Upcycle.

Har du spørgsmål til dit grønne byrum eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores højbedsmøbel i large her.

Vidste du? TagTomat lejer plantekasser og højbede ud til events og festivaler. Ring til os på +45 71 99 19 66 eller skriv en mail til os på info@tagtomat.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne og hvilket produkt, der vil være bedst for dig.

Højde: 77cm
Bredde: 89cm
Længde: 129cm
Vægt: 85kg
Varenummer (SKU): HBM-2016_standard_lav Kategorier: , , , ,