I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKasseKit – med KlikKasse

949,00kr.

På lager

TagTomat har sammensat et komplet sæt med en KlikKasse og et PlanteKasseKit, så du har alt, hvad du skal bruge for at starte din egen selvvandende plantekassehave.

I dette kit får du en KlikKasse, en selvvandende plantekasse og lidt frø.
PlanteKassen er et upcyclingsprodukt, da det består af 65L murerbalje og et selvvandingssystem af genbrugsmaterialer, som i stedet for at blive til affald, nu kan hjælpe med at skabe grønne omgivelser. Kapillærvandingen er mere naturlig for planterne, og du undgår at jorden klasker sammen pga. vanding. Den skaber altså de bedste vækstmuligheder for dine planter, og samtidig er det nemmere at passe.

KlikKassen til at beklæde PlanteKasseKittet med, er af lærketræ, som fra naturens side er hærdet med meget harpiks, olie og garvesyre, så det ikke behøver at blive behandlet for at holde. Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Det er også her, du kan finde en pasningsguide til PlanteKassen.

Hvis du ikke allerede har jord har vi også dette. Eksempelvis en pose planteskolejord à 50L eller en plantesæk à 50L.

Se også vores andre plantekasser her.

Højde: 30cm
Bredde: 50.5cm
Længde: 85cm
Vægt: 20kg
Varenummer (SKU): 20160104 Kategorier: , , , , , Tags: , , , ,