I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKumme – 80 cm – galvaniseret – med selvvandende plantekasse

2.149,00kr.2.749,00kr.

PlanteKummen er udstyret med en selvvandende plantekasse, som gør det nemt at passe dine planter i det flotte bed.

PlanteKummen er velegnet til alt fra blomster og spiselige stauder til mindre frugtbuske, og den har en behagelig arbejdshøjde. Den er lavet i 2 mm stål, afsluttet med en 3 cm kant i toppen.

Modsat vores plantekummer i cortenstål er de galvaniserede plantekummer behandlet (varmegalvaniseret), og de vil derfor beholde deres stålfarve trods vind og vejr.

Plantekassen består af en murerbalje, som du laver en selvvandingsindsats i. Det giver dine planter en vedvarende og mere naturlig adgang til vand, forhindrer at vanding resulterer i sammenklasket jord, og gør det nemmere for dig at holde.

Hjulene, som kan låses, gør det nemt at flytte PlanteKummen, hvis du vil lege med dens placering eller redesigne dit grønne rum.

Bemærk! Vores plantekummer i corten og galvaniseret stål kan smitte af med rustpletter/aflejringer på underlaget. De galvaniserede smitter mindst af.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKummer i forskellige varianter her.

Vidste du? TagTomat lejer plantekasser og højbede ud til events og festivaler, så du nemt kan skabe midlertidige hyggelige og grønne rum. Ring til os på +45 71 99 19 66 eller skriv en mail til os på info@tagtomat.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Højde: 47cm
Bredde: 40cm
Længde: 80cm
Vægt: 37kg
Varenummer (SKU): PK-2017_80x40x40-plantekasse-1 Kategorier: , , , Tags: , , , ,