I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKasseModul – høj model large – lærk – med plantekasse og eksternt vandreservoir (90L)

9.995,00kr.

PlanteKasseModulerne gør det nemt at skabe fleksible og grønne rum på altan, terrasse, fortov eller store bypladser.

TagTomat har udviklet serien PlanteKasseModuler, som gør det muligt at sammensætte flere moduler fra samme serie med hinanden. Serien gør det nemt at lege med rum og afgrænsninger, hvor end du ønsker det.

Vores PlanteKasseModul er lavet af lærketræ og har en selvvandende plantekasse, som er med til at forlænge dine planters levetid. Modulet har en kapacitet på ca. 90 liter til jord og et vandkar med plads til ca. 90 liter vand. Det er dermed vores største modul (udover de helt store mobile højbedsmøbler).

Vi plejer at bruge ½ pose vækstler og 2,5-3 poser planteskolejord à 50liter, når vi planter til her (pres jorden sammen undervejs, så du undgår at den senere synker sammen).

Om vinteren kan du nemt tømme det for vand via aftapningshanen for at modvirke frostsprængning. PlanteKasseModulet er velegnet til stauder, tomater, mindre frugtbuske og klatreplanter.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKasseModuler her, hvis du er interesseret i at udbygge med andre af seriens moduler.

Højde: 77cm
Bredde: 60cm
Længde: 95cm
Vægt: 50kg
Varenummer (SKU): 20170101 Kategorier: , , , Tags: , ,