Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Champost – Plantesæk/Drivhusblanding – 50L

69,00kr.

Ikke på lager

Med Champost Plantesæk/Drivhusblanding kan du dyrke dine planter i jord, der er bæredygtigt og giver gode forudsætninger for dine planter.

Anvend Champost Plantesæk/Drivhusblanding som plantesæk eller drivhusblanding. Du kan plante direkte i sækken eller bruge blandingen i fx TagTomats selvvandingskassser. Plantesækken kan med fordel lægges direkte på jorden i dit drivhus, så dine planter kan få glæde af jordens mikroorganismer, når rødderne gror ud af sækken og ned i jorden. Champost har tilsat jordforbedring, naturgødning og god sphagnum, så dine planter får gode forudsætninger, men på en bærdygtig og miljøvenlig måde. På sækken fremgår anvisninger og fif til brug af produktet.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter, gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg. Hestemøget får de fra de lokale rideskoler, og det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Champost går ind for bæredygtigt gødning og jordforbedring, og har opnået EU miljømærket, EU blomsten, der tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet.

Bemærk! Hvis du bruger drivhusblandingen til TagTomats selvvandingskasser, så tøm posen ud på fiberdugen og plant fx salat og radiser under dine tomatplanter. Husk at slå jorden løs, og vand grundigt hver dag de første 14 dage, specielt på varme dage, indtil rødderne får ordentlig fat.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum.

Vægt: 15kg
Varenummer (SKU): CH_2016-05 Kategori: