Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Champost – Jordforbedring – 20 liter

39,00kr.

Ikke på lager

Champost Jordforbedring indeholder ingen spagnum, men derimod masser af lokal, komposteret hestemøg. Det er mærket med EU Blomsten, så du kan med god samvittighed bruge det til dine spiselige planter og grøntsager.

Champost Jordforbedring er 100% organisk, helt fri for spagnum og godkendt til økologisk dyrkning – et bæredygtigt produkt, helt fri for kemikalier, hvilket gavner både dine familie, jordens ressourcer og miljøet. Jordforbedringen er med til at opbygge jordens indhold af humus (jo mere humus, jo bedre dyrkningsjord). Brug det som jorddække henover vinteren eller bland det i din gamle jord inden sæsonen begynder, så giver du planterne en god start. Husk dog ikke at plante direkte i jordforbedring, da den høje næringskoncentration kan svide planternes rødder.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg, og dermed minimerer indholdet af spagnum, så vi kan bevare vores moser og de særlige organismer knyttet hertil. Champost startede som champignonsproducent, og er derfra eksperter i hestemøgets gode egenskaber. Nu dyrker Champost ikke længere svampe, men hestemøget får de stadig fra de lokale rideskoler i Thy, og varmebehandlingen sikrer, at det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr.

Champost går ind for bæredygtig gødning og jordforbedring, og har opnået EU blomsten, som tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet. I TagTomat deler vi de samme ønsker om bæredygtighed, og derfor forhandler vi kun Champost.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum.

Højde: 8cm
Bredde: 30cm
Længde: 20cm
Vægt: 8kg
Varenummer (SKU): CH_2016-05B-1 Kategori: Tags: ,