I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Champost højbedsmuld 900 liter i bigbag

1.499,00kr.

Højbede, krukker og altankasser

Champost Højbedsmuld er spagnumfri og særdeles velegnet som færdig jordblanding i fx højbede, krukker, altankasser o. lign.

Højbedsmulden er relevant til dine grøntsager, krydderurter, sommerblomster.

Genbrug mulden næste sæson

Når du arbejder med naturgødet jord, og sæsonen for dine grøntsager er slut, er det ikke nødvendigt at du skifter jorden i højbedet ud. Det kan, modsat andet højbedsmuld, genbruges året efter.

Du skal være forberedt på, at jordens indhold af organisk materiale hele tiden omsættes og nedbrydes. Det betyder, at overfladen hvert år synker lidt, og derfor kan du med fordel supplere med ekstra Champost Højbedsmuld.

Græsplæne

Mulden er helt findelt og derfor også velegnet til græsplæner. Det er let at fordele og falder nemt ned mellem græsstråene. Her blandes det hurtigt med det øverste vækstlag og fremmer vækstbetingelserne.

BigBag

Ved anlæg af store højbede eller ved jordforbedring kan man med fordel bestille en Champost Højbedsmuld BigBag. 1000 kg. (Ca. 900 liter) gratis leveret direkte til din adresse. Nemmere kan det ikke blive.

En BigBag med Champost Højbedsmuld passer i indhold til knap to TagTomat stålbede i str. 120x120x40cm (580 liter pr. bed).

Levering

Prisen er inklusive levering til brofaste øer i Danmark. Der leveres med fragtmand, og kan ikke løftes ned med kran, eksempelvis over en hæk.

Vægt: 1000kg
Varenummer (SKU): CH_2016-02 Kategori:

Du kunne også være interesseret i...