Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Højbed – Cortenstål

1.399,00kr.1.599,00kr.

TagTomats højbed danner en flot og simpel ramme, så du nemt kan lave og afgrænse din køkkenhave. Højbedet har en god arbejdshøjde, og giver varmestabilitet, som er med til at forlænge vækstsæsonen.

Med sit simple udtryk, passer højbedet flot ind i parker, baggårde og haver. Højbedets bredde og højde gør det mere behageligt at arbejde med dine planter. Du kan placere det på et fast underlag eller direkte på jorden, så planternes rødder kan samle vand og næring fra det omkringliggende område.

Højbedet er lavet i 2 mm stål og har en 3 mm afrundet kant på toppen. Stålet vil med tiden ruste og få en flot patina. Højbedet kommer i modulstørrelser med sidelængder på 80 eller 120 cm, og har en højde på 40 cm. Du kan selv sammensætte længden ud fra variaterne.

Højbedene leveres til kantsten på en palle. Kan kun afhentes hos os efter særlig aftale, da vores lager for højbede IKKE ligger på Jagtvej.

Bemærk! Vores plantekummer i cortenstål og galvaniseret stål kan smitte af med rustpletter/aflejringer på underlaget.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet.

Se også vores lærketræs HøjBed – KlikBed, som findes i forskellige størrelser her.

Højde: 40cm
Bredde: 120cm
Længde: 120cm
Vægt: 40kg
Varenummer (SKU): 20160101 Kategorier: , , Tags: ,