Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Højbed – KlikBed – Lærketræ

499,00kr.1.899,00kr.

TagTomats højbed – KlikBed – danner en simple og effektive ramme, så du nemt kan lave og afgrænse din egen køkkenhave. Det har en behagelig arbejdshøjde, og forlænger vækstsæsonen, da jorden varmes hurtigere op.

Højbedet passer flot ind i parker, baggårde og køkkenhaver. Det er lavet af lærketræ, som giver et naturligt udtryk og er fra naturens side hærdet med meget harpiks. Klikbedet er let at samle, og dets bredde gør det nemt at komme til, når der skal luges, vandes og høstes. Det kan sættes på et fast underlag eller direkte på jorden, så planterødderne kan samle vand og næring fra et stort område. Dets forventede levetid er 8-10 år, hvor de klassiske pallerammer typisk forgår efter 2-4 år med direkte jordkontakt. Vi anbefaler, at KlikBedet maksimalt er 118 cm bredt og 178 cm langt, så du kan nå midten af bedet fra begge sider. Vi anbefaler at du ikke laver de højbede i lærketræ højere end 50 cm.

TagTomat har brugt HøjBedet – KlikBed til at skabe Kongens Køkkenhave i Kongens Have, København

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet.

Se også vores andre Højbede – KlikBede i forskellige størrelser her eller vores højbed i corten her.

Varenummer (SKU): 20150101 Kategorier: , , Tags: ,