Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Champost – Vækstler – 10L – Til dræn og mikrogrønt

59,00kr.

På lager

Med Champost vækstler kan du få glæde af molerets gode funktioner og effekter. Brug det direkte i jorden eller som dræn i bunden af dine potter, og giv dine planter de bedste forudsætninger for vækst.

Champost vækstler er baseret på moler, og udviklet med henblik på at sikre de bedste vækstbetingelser for planterne. Dets hårde konsistens gør det velegnet til dræn i plantejorden og i bunden af krukker, hvor leret kan suge og frigive vand efter behov, samt opmagasinere gødning til planternes rødder. Planterne kan på den måde få næringsstoffer og ilt, og du undgår at overvande dine planter. Vækstleret kan anvendes til nyplanting, omplantning, stiklinger, krukker og til direkte plantning af fx orkideer, bonsai mv.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg, og dermed minimerer indholdet af spagnum, så vi kan bevare vores moser og de særlige organismer knyttet hertil. Champost startede som champignonsproducent, og er derfra eksperter i hestemøgets gode egenskaber. Nu dyrker Champost ikke længere svampe, men hestemøget får de stadig fra de lokale rideskoler i Thy, og varmebehandlingen sikrer, at det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr.

Champost går ind for bæredygtig gødning og jordforbedring, og har opnået EU blomsten, som tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet. I TagTomat deler vi de samme ønsker om bæredygtighed, og derfor forhandler vi kun Champost.

Vægt: 15kg
Varenummer (SKU): CH_2016-05A Kategori: Tags: , ,