I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Champost – Planteskolejord – 20-50L

59,00kr.95,00kr.

Champost Planteskolejord er 100% naturgødet og et oplagt valg til dig, der gerne vil give dine udendørs planter gode og sunde vækstbetingelser.

Champost Planteskolejord indeholder jordforbedring, vækstler, naturgødning og spagnum. Den tilsatte jordforbedring er godkendt til økologisk dyrkning, så du skal ikke bekymre dig om kemikalier og miljøbelastning. Planteskolejorden er god og let at arbejde med, og det er et godt vækstmedie for dine planter og grøntsager – dog ikke surbundsplanter. Jorden holder på fugten og vækstleret binder næringsstoffer og vand til gavn for planternes rødder. Du kan plante direkte i jorden eller bruge det i krukker, potter, blomsterkummer og altankasser.

Champost er en af nordens første jordproducenter, der fremstiller jordprodukter gødet naturligt med komposteret og varmebehandlet hestemøg. Hestemøget får de fra de lokale rideskoler, og det er 100% fri for ukrudtsfrø, svampesygdomme og skadedyr. Champost går ind for bæredygtigt gødning og jordforbedring, og har opnået EU miljømærket, EU blomsten, der tildeles produkter, der lever op til miljøkrav, høj kvalitet og hensyn til miljøet.

Bemærk! Hvis du anvender jorden indendørs, kan der forekomme små fluer, da det er ny-komposteret organisk gødning. Du bør istedet bruge pottemuld til indendørs planter.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum.

Vægt: 20kg
Varenummer (SKU): CH_2016-06 Kategori: Tags: , , ,