Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKasseModul – lav model – lærk – med plantekasse og internt vandreservoir (30L)

5.499,00kr.

PlanteKasseModulerne gør det nemt at skabe fleksible og grønne rum på din altan, åbne terrasse, fortovet eller store byplads.

TagTomat har udviklet serien PlanteKasseModuler, som gør det muligt at sammensætte flere moduler fra samme serie med hinanden. Serien gør det nemt at lege med rum og afgrænsninger, hvor du end ønsker det.

Vores PlanteKasseModul er lavet af lærketræ og har en selvvandende plantekasse, som er med til at forlænge dine planters levetid. Modulet har i alt en kapacitet på 65 liter, hvor ca. halvdelen fyldes med jord, og den anden bruges som vandreservoir.

Om vinteren kan du nemt tømme det for vand via aftapningshanen for at modvirke frostsprængning. PlanteKasseModulet er velegnet til stauder, tomater, mindre frugtbuske og klatreplanter.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKasseModuler her, hvis du er interesseret i at udbygge med andre af seriens moduler.

Højde: 48cm
Bredde: 48cm
Længde: 95cm
Vægt: 35kg
Varenummer (SKU): 20160110 Kategorier: , , , Tags: , ,