Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKasseModul – høj model – lærk – med plantekasse, eksternt vandreservoir (60L) og espalier

10.499,00kr.

PlanteKasseModulerne gør det nemt at skabe fleksible og grønne rum på din altan, åbne terrasse, fortovet eller store byplads.

TagTomat har udviklet serien PlanteKasseModuler, som gør det muligt at sammensætte flere moduler fra samme serie med hinanden. Serien gør det nemt at lege med rum og afgrænsninger, hvor end du ønsker det.

Vores PlanteKasseModul er lavet af lærketræ og har en selvvandende plantekasse, som er med til at forlænge dine planters levetid. Modulet har en kapacitet på ca. 65 liter til jord og et vandkar med plads til ca. 60 liter vand. Om vinteren kan du nemt tømme det for vand via aftapningshanen for at modvirke frostsprængning.

Espalieret giver gode vækstbetingelser og skaber en ramme, som slyngplanter eller tomatplanter kan vokse op ad. Den vertikale plantevæg gør det muligt at udnytte pladsen optimalt.

Vores espalier er lavet af lærketræ og leveres med skruer, så du nemt kan montere det på modulet.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKasseModuler her, hvis du er interesseret i at udbygge med andre af seriens moduler.