Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kursus: Fra beton til biodiversitet, inkl. blomsterfrø og bog (ny dato på vej)

650,00kr.

Vil du gerne i gang med at øge biodiversiteten og skabe mere natur, hvor du bor?

Hvis vi vil have mere biodiversitet handler det i bund og grund om at skabe plads til naturens andre arter, så de har levesteder og føde. Det kan nogle gange føles uoverskueligt at gøre en forskel i det helt store billede, men jo mere vi hver især gør, der hvor, vi bor, jo bedre.

På kurset her gennemgår vi forskellige tiltag, du kan implementere i din have, på din altan eller i baggården, og vi dykker lidt dybere ned i begrebet ’biodiversitet’ – hvad det betyder, og hvordan du kan undersøge den nærmere.

Derudover får du eksemplar af vores bog ”Grow Like Tomorrow”, hvor du kan læse mere samt en valgfri blomsterblanding med hjem.

Vi glæder os til at se dig.
Mads & Team TagTomat

Varenummer (SKU): 2024-KUR-SD-1 Kategorier: ,

Varighed: 2,5 timer
Hvor: Kurset finder sted i vores inspirerende showroom på Jagtvej 59, 2200 København N. Dørene åbner et kvarter før kursusstart. Medbring kvittering for køb af kurset som din billet.
Antal deltagere: 8-20

Inkluderet i prisen:
Blomsterfrø og et eksemplar af vores bog “Grow Like Tomorrow”
Kursusmaterialer
Let forplejning

OBS: Billetterne kan ikke refunderes. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved under 8 tilmeldte eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning fra vores side, får du besked direkte via mail eller tlf, og vi betaler selvfølgelig alle pengene retur.