I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Guide til at bygge din egen kapillærkasse #1

19. juli 2013
En guide til hvordan du laver din egen kapillærkasse. Vil du gerne have tomater på altanen, i gården eller i haven? Men har du ikke selv så grønne fingre eller tid til at vande dem hver dag? Så byg en kapillærkasse. En kapillærkasse har den fordel, at den kan holde rigtigt meget vand, og derfor […]
||||||||||||||

En guide til hvordan du laver din egen kapillærkasse.

Vil du gerne have tomater på altanen, i gården eller i haven? Men har du ikke selv så grønne fingre eller tid til at vande dem hver dag? Så byg en kapillærkasse. En kapillærkasse har den fordel, at den kan holde rigtigt meget vand, og derfor behøver du kun vande planterne ca. 1 gang om ugen.
Du skal bruge en murerbalje, en flamingokasse, tre 1½ liters flaske, hobbykniv, en pose jord og så lidt planter.

Se vores kapilærkasser / selvvandende plantekasser i webshoppen.