Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.
Tilbud

Bøftomat – Malea – Økologiske frø

Original price was: 30,00kr..Current price is: 15,00kr..

Ikke på lager

En stor kødfuld tomat er typen oksehjerte-tomat. Tomaten har en skinnende rød farve og en smuk ribbede skal. Smager frisk og let sødlig. Sorten kan dyrkes med det der kaldes toskudsdyrkning/dobbeltskudsdyrkning, hvor du lader være med at fjerne det første sideskud på planten, men i stedet lader sideskuddet udvikle sig til en ekstra hovedgren. På den måde består tomatplanten af to hovedgrene, hvilket kan give et større udbytte.

Sorten er indeterminant, hvilket betyder, at planten bliver ved med at vokse i højden. Sideskud skal løbende knibes, og typisk 6-8 uger før sæsonen slutter anbefaler vi at fjerne topskuddet, så planten bruger energien på at modne de sidste frugter. På Nørrebro, hvor vi bor, gør vi det typisk i slutningen af august.

Vi dyrker den både på friland og i drivhus, men tomatplanter (og særlig de større som denne) vil oftest give det største udbytte, når de dyrkes i drivhus, medmindre du har et lunt beskyttet hjørne på altanen, i baggården eller haven – og den danske sommer er lun og solrig.

Mængde: ca. 5 frø

Læs mere samt tips og tricks

Højde: 2cm
Bredde: 15cm
Længde: 15cm
Vægt: 0.01kg
Varenummer (SKU): 5744000291277 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Grøntsagsfrø – Bøftomat – Malea