Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.
Tilbud

Bog – Smuk køkkenhave – Inspiration og haveplaner

150,00kr.

Ikke på lager

Med “SMUK KØKKENHAVE” tager landskabsarkitekterne Jacob Fischer og Louise Risør dig med på en haverejse til ti af Europas kendte og mindre kendte haver, hvor køkkenhaven spiller hovedrollen. Med afsæt i de mange referencer har forfatterne designet ti konkrete forslag til indretning af en helt almindelig villahave. Forslag, hvor køkkenhaven både er til pryd og nytte og spiller en central rolle i havens samlede komposition.

Langt de fleste villahaver har en stor græsplæne på havens bedste plads med masser af sol, lys og luft – det ideelle sted for en køkkenhave. Det er på denne plads, at det nye køkkenhaveliv kan opstå.

“SMUK KØKKENHAVE” viser en vej, hvor du kan være sammen med din familie om en meningsfuld hobby, der på en og samme tid holder dig i form, giver sjælen ro og skaffer de eftertragtede gode og sunde råvarer på bordet på en bæredygtig måde.

Bogen er rigt illustreret med foto og planter, som kan inspirere dig til at starte din egen køkkenhaverevolution.

 

Indbundet, 196 sider.
Måler: 26×21 cm.