I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.
Tilbud

Cherrytomat – Indigo Rose – Økologiske frø

Original price was: 27,50kr..Current price is: 13,75kr..

På lager

En smuk mørklilla tomat, der er blæksort i umoden tilstand. Sorten er ny og er skabt af forskere via naturlig krydsning. Målet var at udvikle en tomat med et højt indhold af anthocyaniner, der anses for at virke som antioxidanter og bidrage til en høj næringsværdi.

Sorten er indeterminant, hvilket betyder, at planten bliver ved med at vokse i højden. Sideskud skal løbende knibes, og typisk 6-8 uger før sæsonen slutter anbefaler vi at fjerne topskuddet, så planten bruger energien på at modne de sidste frugter. På Nørrebro, hvor vi bor, gør vi det typisk i slutningen af august.

Vi dyrker den både på friland og i drivhus, men tomatplanter vil oftest give det største udbytte, når de dyrkes i drivhus, medmindre du har et lunt beskyttet hjørne på altanen, i baggården eller haven – og den danske sommer er lun og solrig.

Vægt: 0.015kg
Varenummer (SKU): 5744000292274 Kategorier: , , Tags: , , , ,