Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

FrøBox – Den Spiselige Blomsterhave

149,00kr.

På lager

Imponerende pynt med smag

De ser ikke bare godt ud i salater og på kager, de smager også fremragende. Vi har i denne FRØBOX udvalgt en række spiselige blomster, så du kan få smæk på kreativiteten i køkkenet.
Indholder 5 poser med blomsterfrø:

Den Spiselige Blomsterblanding (ca. 10g)
Morgenfruer (ca. 2,5g)
Kornblomst (ca. 2,5g)
Tallerkensmækker (ca. 20 frø)
Kronokseøje (ca. 2,5g)

Mængden af frø svarer til omkring 7,5-10 kvm, hvis du sår dem alle på én gang (afhængig af hvor tæt, du sår). Du kan også gemme nogle af frøene til næste år eller dele dem med en ven, hvis du har mindre plads og fx skal så blomsterne på din altan.

I FRØBOXEN finder du også en fin lille pamflet med vejledning og nærmere beskrivelse af de forskellige sorter.

Se mere info om vores blomsterblandinger på www.tagtomat.dk/froe

Højde: 3cm
Bredde: 10cm
Længde: 15cm
Vægt: 0.3kg
Varenummer (SKU): 5744000292786 Kategorier: , , , , Tags: , , , , , ,

Genbrugsæske fra Hans Knudsens Instituttet

Den fine æske, som udgør frøboxens indpakning, er samlet og mærket med TagTomat-logo hos Hans Knudsens Instituttet (HKI) i Nordvest. HKI er et socioøkonomisk værksted, hvor borgere, der ikke passer ind på det normale arbejdsmarked, producerer forskellige ting. Vi bruger dem både til vores frøboxe, gaveæsker, frøbomber og svampeboxe-sleeves.

Når du har sået dine frø, kan du bruge æsken til at opvare frø fra egen høst eller andre småting.


Pakket på Nørrebro

Alle vores frø er pakket på vores smukke poser i vores lokaler på Jagtvej 59 på Nørrebro (Kbh). Nogle gange pakker vi i hånden, og andre gange sætter vi vores gamle frøpakkemaskiner, Frøken Bertha og Benny, i sving.

Frøpakkemaskinerne går også under navnet “The Brown Bag Filling Machine” er fra 1895, og det fine maskineri kan både fylde frø i poserne med forskellige skestørrelser og lime poserne sammen. Så der kan hurtigt pakkes 40 poser i minuttet. På den måde kan vi gøre det effektivt at pakke, og holde omkostningerne nede – hvilket i sidste ende giver dig en bedre pris.


Vores frøposer

Illustrationer på vores frøposer er håndtegnede af Anna Viskinde, også kendt som “En Tegneblok” og indehaver af det kreative workspace Loggia. Vi har valgt den håndtegnede ilustration fremfor et foto, da vi gerne vil skabe smukke og inspirerende frøposer, som du bliver glad i låget af at kigge på. Selve posen er fremstillet af genbrugspapir.

På bagsiden af posen finder du en række piktogrammer og en simpel dyrkningsvejledning. Har du brug for mere viden, scanner du blot QR-koden – så leder den dig ind på vores hjemmeside, hvor du finder en udvidet dyrkningsvejledning for de konkrete frø.