Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Linoleumstryk – Svampe – “kastanje” – A4 fra Lille Tryk

199,00kr.

Ikke på lager

Håndlavet linoleumstryk fra Lille Tryk inspireret af kantarellernes forunderlige former og skovens egne farver. Fås også i farverne sennep og mos. Hver farve er specialblandet til dette tryk, og de tre forskellige plakater kommer hver især i et begrænset oplag på fem.

Vil du have en lille bid af skoven og svampenes verden ind i dit hjem, er disse organiske plakater fra Lille Tryk ideelle. Trykt på 170 g papir i størrelsen A4. Trykket er håndlavet, og derfor kan der forekomme variationer i farve og selve trykket. Det gør også hvert tryk unikt, og med det ekstremt begrænsede oplag på fem kan du være ret sikker på, at din nabo ikke har det samme hængende i sin stue.

Om Lille Tryk
Lille Tryk er et nystartet trykkeri skabt af tre landskabsarkitektstuderende. Deres unikke tryk er både håndskårne og håndtrykte og skæres i soft cut-linoleumsplader. Se mere på Instagram @lille_tryk

Vægt: 0.2kg
Kategori: Tags: , , ,