Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Skyggefuld Engblanding

59,00kr.

Ikke på lager

Frøene i denne engblanding er nøje udvalgt blandt blomster og græsser, der kan vokse de steder, hvor der er allermindst sol. Arterne er velegnede til steder med mindre end 6 timers sol pr. sommerdag, og frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark.

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

Højde: 50-100 cm
Blanding af toårige og flerårige blomster

Mængde: ca. 10 g.
Anvendelse: 2-4 g/kvm

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Rød svingel, alm. rapgræs, mosebunke, alm. hvene, skovjordbær, nældeklokke, hulkravet kodriver, løgkarse, dagpragtstjerne, ramsløg, natviol, akeleje.

 

Læs mere samt tips og tricks
Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.015kg
Varenummer (SKU): 5744000290140 Kategorier: , Tags: , , ,