Skyggefuld Engblanding

49,00DKK

86 på lager

Frøene i denne engblanding er nøje udvalgt blandt blomster og græsser, der kan vokse de steder, hvor der er allermindst sol. Arterne er velegnede til steder med mindre end 6 timers sol pr. sommerdag, og frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark.

Såtidspunkt: forår-efterår (april-september)
Såtæthed: 2-4 g/kvm
Indhold pr. pose: ca. 10 g

Om frøene
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Rød svingel, alm. rapgræs, mosebunke, alm. hvene, skovjordbær, nældeklokke, hulkravet kodriver, løgkarse, dagpragtstjerne, ramsløg, natviol, akeleje.

Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.01kg
Varenummer (SKU): 5744000290140 Kategorier: , Tags: , , ,