Sommerfuglens Blomsterblanding

59,00kr.

På lager

Blomsterfrøene i denne pose er nøje udvalgt med nektarrige arter til sommerfuglene og værtsplanter til deres larver. Frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark.

Såtidspunkt: forår-tidligt efterår (april-september)
Såtæthed: 1-2 g/m2
Indhold pr. pose: ca. 10 g

Om frøene
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold: Velduftende aftenstjerne, alm. hjulkrone, alm. røllike*, slangehoved*, atlaskblomst, brudeslør, hulkravet kodriver*, humle-sneglebælg*, judaspenge, knoldet mjødurt*, havepurpursolhat, gyldenlak, kornblomst, morgenfrue, kæmpe marguerit.

* = gode værtsplanter

Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.015kg
Varenummer (SKU): 5744000290119 Kategorier: , Tags: , , ,