Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Så er der støtte i hus… glæd jer til flere planteworkshops i april/maj 🙂 og noget om “Fra TagTomat til FortovsSalat”

3. marts 2013
Kære alle TagTomater på Nørrebro 🙂 Dato mangler for planteworkshop Nørrebro Lokaludvalg har netop givet tilsagn om støtte til en plantekasseworkshop, ala den vi havde sidste år. Jeg skal lige finde en lørdag/søndag omkring 1. maj hvor det passer, så sender jeg invitationer ud 🙂 Tror det bliver en af dagene i Store bededagsferien. Fra […]

Kære alle

TagTomater på Nørrebro 🙂 Dato mangler for planteworkshop
Nørrebro Lokaludvalg har netop givet tilsagn om støtte til en plantekasseworkshop, ala den vi havde sidste år. Jeg skal lige finde en lørdag/søndag omkring 1. maj hvor det passer, så sender jeg invitationer ud 🙂 Tror det bliver en af dagene i Store bededagsferien.

Fra TagTomat til FortovsSalat i Skt. Kjelds Kvarter på Østerbro, ihvertfald søndag den 5. maj
Jeg er ved at hjælpe en ejerforening i Skt. Kjelds Kvarter (www.Klimakvarter.dk) med at få etableret en fortovshave på hjørnet af Bryggervangen og Ourøgade.

Sammen med Christian Damgaard fra Dyrk Nørrebro skal jeg udvikle selvvandene plantebede med regnvandsopsamling. Christian er uddannet tømrer og skal hjælpe med at bygge fortovshaven i april måned. Vi holder opstartsworkshop søndag den 7. april. Kig forbi 🙂

Fortorvshave_østerbro_inspirationsskitse_2013-02-19_MBL_a1600x800-150dpi_cropDer er indvielse af fortovshaven den 5. maj, hvor der også deles kapillærkasser og planter ud. Så sæt allerede kryds i kalenderen 🙂

Og tak til solen for en dejlig forårsdag 🙂
/Mads