Dansk Natureng

49,00DKK

161 på lager

Frøene i denne blomsterblanding er et miks af en- og flerårige vilde arter, der er nøje udvalgt til at skabe blomsterenge og -marker, som man kender dem fra Danmark. Blandingen kan desuden kombineres med græs for at skabe en naturlig dansk vildeng, der giver et naturligt levegrundlag for sommerfugle, vilde bier samt andre insekter. Frøene er høstet i Danmark.

Såtidspunkt: forår-efterår (marts-juni og august-september)
Såtæthed: 1-4 g/kvm
Indhold: ca. 5 g frø

Om frøene
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold (kan variere en smule): Klinte, kornblomst, esparsette, hvid okseøje, kornvalmue, cikorie, slangehoved, dagpragtstjerne, hundetunge, blæresmælde, alm. kællingetand, alm. røllike, gul snerre, rødkløver, aftenstjerne, gul okseøje, kommen, alm. torskemund, vild gulerod, nikkende limurt, moskuskatost, bibernelle.

Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.005kg
Varenummer (SKU): 5744000290157 Kategorier: , Tags: ,