Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Klimakogebogen – 10 stjernekokkes bud på klimavenlig hverdagsmad

299,00kr.

Ikke på lager

10 stjernekokkes bud på klimavenlig hverdagsmad

  • Indeholder 50 klimavenlige opskrifter.
  • Nem trin-for-trin guide og flotte billeder af alle retterne.
  • Spændende interviews med alle 10 stjernekokke om klima og mad.
  • De vigtigste og nemme råd til, hvordan du spiser klimavenligt.
  • Et opslagsværk til, hvornår danske grøntsager og krydderurter er i sæson.

Med Klimakogebogen bliver du klædt på til at lave mere klimavenlig hverdagsmad. Det er mad, der er velsmagende, nemt at gå til, og som du kan lave med klimasamvittigheden i god behold. Det handler om at lære at lave mad baseret på årstiderne, at lade grøntsagerne få lov at indtage hovedrollen og at passe bedre på den mad, vi har købt, så den ikke ender i affaldsspanden.

Glæd dig til velkendte retter i nye klimaklæder: En forårsinspireret Bouillabaisse, dansk sommerkylling, pizza med svampe til efteråret og stegt torskerogn med rosenkål, peberrod og æbler, der luner til vinter.

Du bliver også klogere på, hvilke frugter og grøntsager du har til rådighed i hver af årets 12 måneder – vel at mærke de grøntsager og frugter, som er i sæson og derfor kan dyrkes i fri natur i Danmark.

De 10 kokke der har givet deres bud på klimavenlig mad er Erwin Lauterbach (Lumskebugten), Anika Madsen (Roxie), Torsten Vildgaard (Noma), Kamilla Seidler (Tidl. Gusto), Søren Westh (.506), Jonas Christensen (Høst), Hannah Grant (Iværksætter), Gorm Wisweh (Gorm’s Pizza), Thomas Herman (Selvstændig) og Lasse Askov (Picnic og I’m a Kombo).

Indhold og redigering af Klimakogebogen er lavet af Anna Fenger Schefte, som har skrevet flere publikationer og bøger på klimaområdet. Anna holder i dag foredrag om klimavenligt forbrug for virksomheder og skriver for både internationale og nationale medier om klima.

Velbekomme!

Højde: 27cm
Bredde: 20cm
Længde: 3cm
Vægt: 1kg
Varenummer (SKU): 9788797153208 Kategori: