Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Åbne julegaveværksteder og julesalg

4. november 2022
Vi byder på hygge og ægte julestemning, når vi sidst i november og det meste af december slår dørene op til vores åbne julegaveværksteder. Her kan du selv lave nogle af vores mest populære produkter med mulighed for at sætte dit personlige præg, samtidig med at du kan spare en skilling eller to. Vi glæder os til at se dig /Team TagTomat

Fra den sidste onsdag i november t.o.m. onsdag d. 21. december, kan du hver onsdag og lørdag komme og lave dine egne TagTomat-julegaver til nedsat pris. Du kan lave dine egne customized SvampeBoxe eller frøbomber og sammensætte din egen personlige FrøBox. Visse dage kan du også lave en juledekoration eller en fin KokeDama  – se info længere nede.

Drop-in i vores åbningstider

Kom forbi når det passer dig i løbet af åbningstiderne og bliv så længe, du har lyst. Du bestemmer selv, hvor mange gaver, du vil lave og betaler bare pr. styk. Så tag din bedste ven, nabo eller børn under armen og kom forbi – værkstedet er i åbent sammen med butikken onsdage kl. 13.30-20 og lørdage kl. 10-14.

Dette kan du lave

DIY-SvampeBox: Lav din egen version af vores SvampeBox, så den, du giver gaven til, nemt kan dyrke lækre østershatte derhjemme! Vi har i anledning af julen lavet et fint omslag med plads til både instruktioner og kreativitet, og du får selv lov til at få fingrene i den podede halm, som skal fyldes i en genbrugt mælkekarton.
Pris: 55 kr pr. styk

Frøbomber i fin gaveæske: Få fingrene i jorden og lav frøbomber med blomsterfrø, som modtageren af din gave kan kaste på en plet bar jord i byen til foråret. Du får lov til at vælge, hvilke frø, der skal i dine frøbomber, og hvadenten du vil skabe føde til bierne, sommerfuglene eller den som skal have gaven, har vi en fin blomsterblanding klar. Sammen med frøbomberne får du en fin lille æske, du kan dekorere, som du har lyst.
Pris: 20kr for 2 frøbomber og en fin lille æske

Din personlige FrøBox: Måske kender du vores udvalg af forskellige frøboxe, men synes ikke lige der er den rigtige til den, du har i tankerne? I anledningen af julen kan du selv sammensætte en æske fuld af dyrkningsoplevelser. Vælg lige de frø, du har lyst til, og dekorer herefter banderole og evt. æske, så får du en helt personlig FrøBox.
Pris: Frøposernes pris +10kr for en fin æske med banderole.
Der kan være 5-10 frøposer i en æske afhængig af frøenes størrelse, og du kan se vores udvalg her.

Særlige aktiviteter

Onsdag d. 30. november + lørdag d. 3. december: Juledekorationer

Vi har indkøbt et lille lager af kalenderlys lavet af bivoks, og disse to dage kan du udover julegaverne også lave en fin juledekoration. Vi sørger også for en potte, ler og materialer fra naturen til at dekorere med.
Pris: 125kr pr. styk
Bemærk: Begrænset mængde materialer, som afsættes først-til-mølle.

Onsdag d. 14. december + lørdag d. 17. december: KokeDama og SvampeDama

Lav en fin mosbold med enten en plante eller halm podet med østershatte, som kan skabe julestemning i vinduet, i drivhuset, på altanen eller på dit bord. Vi sørger for materialerne og guider dig gennem processen, og du må lave så mange, du har lyst til (så længe lager haves).
Pris: 85-125kr pr. styk afhængig af hvad, du vælger.
Bemærk: Begrænset mængde materialer, som afsættes først-til-mølle.

Julesalg – masser af gode varer til god julepris

Udover vores egne produkter, har vi et lille lager af gode redskaber til din have/altan, smukke billeder/bøger til din bolig og lækker honning/bolcher til din gane. Du kan fx få et særligt godt tilbud på ergonomiske river fra Gardena eller forskellige plakater fra Koustrup. Vi vil løbende lægge forskellige billeder op herunder, så du kan se, hvad vi har på lager.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til julestemning i butikken

Grønt front
// Team TagTomat