I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Urbane Haver – slutrapport for skolehaver

0,00kr.

Som en del af Københavns Kommunes arbejde med madkvalitet i kommunen, har vi fra 2016-2020 udviklet haver og tilhørende undervisningsforløb på kommunens forskellige institutioner:  Ind- og udskoling på skolens egen matrikel, børnehaver, plejehjem samt bo- og dagtilbud for voksne med funktionsnedsættelse.

Det er blevet til mange gode erfaringer undervejs, og i denne (del)slutrapport kan du læse mere om skolehaverne. Der er et afsnit til dig, som arbejder i en forvaltning, dig, som er skoleleder, og dig, som er lærer i ind- eller udskolingen. Herudover får i et årshjul med de vigtigste opgaver i haven og på kontoret, gode råd til selve indretningen, en beskrivelse af de forskellige pilotprojekter samt en inspirerende artikel om skolehaver på skolens egen matrikel (som du også kan finde sammen med artikler om de andre typer forløb i materialet “Urbane Haver for byens borgere”).

Materialet er udgivet under en Creative Commons License, som betyder at du frit må bruge og dele materialet, så længe det ikke er med profit for øje, og vi håber, at det kan give inspiration og gå-på-mod til at starte flere skolehaver rundt omkring i det ganske danske land.

God læselyst!

Varenummer (SKU): 2021_01-Urbane-Haver_Slutrapport-Skolehaver_e-bog Kategorier: , ,