Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Urbane Haver – overordnet slutrapport

0,00kr.

Som en del af Københavns Kommunes arbejde med madkvalitet i kommunen, har vi fra 2016-2020 udviklet haver og tilhørende undervisningsforløb på kommunens forskellige institutioner:  Ind- og udskoling på skolens egen matrikel, børnehaver, plejehjem samt bo- og dagtilbud for voksne med funktionsnedsættelse.

Det er blevet til mange gode erfaringer undervejs, og denne slutrapport samler de overordnede erfaringer, som går på tværs af de forskellige typer institutioner. Du får også en oversigt over de forskellige pilotprojekter samt vores anbefalinger omkring eksterne samarbejder med organisationer, der arbejder med sårbare unge – i dette tilfælde Idrætsprojektet, som også var en del af udbuddet.

Er du interesseret i mere dybdegående erfaringsopsamlinger fra forløb på skolehaver, plejehjem eller bo- og dagtilbud, så se de separate delrapporter.

Materialet er udgivet under en Creative Commons License, som betyder at du frit må bruge og dele materialet, så længe det ikke er med profit for øje, og vi håber, at det kan give inspiration og gå-på-mod til at starte flere grønne projekter op på byens institutioner.

God læselyst!

Varenummer (SKU): 2021_04-Urbane-Haver_Slutrapport_e-bog Kategorier: , ,