I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Skolehave med udskolingen

0,00kr.

Som en del af Københavns Kommunes arbejde med madkvalitet i kommunen, har vi fra 2019-2020 udviklet et skolehaveforløb målrettet udskolingseleverne. Undervisningsmaterialet består af fire forløb og tre temaer, som samler vores erfaringer fra de to pilotprojekter på Rådmandsgades Skole og Holbergskolen i København.

Den praktiske undervisning i skolehaven understøtter de emner og det stof, som eleverne i forvejen skal igennem i naturfagene (forløbene arbejder primært med det faglige stof fra biologifaget). Det gør det nemmere for mange elever at forstå og forklare de teoretiske elementer, og at huske det faglige stof. Samtidig understøtter det praktiske arbejde elevernes motivation og sociale samspil i klassen.

Når du har gennemført ordren, vil du modtage et link på mail, hvor du kan downloade undervisningsmaterialet som PDF.

Materialet er udgivet under en Creative Commons License, som betyder at du frit må bruge og dele materialet, så længe det ikke er med profit for øje. Dvs. at du fx er meget velkommen til at dele det med dine kollegaer og tilpasse øvelserne, så de passer til netop jeres kontekst.

Varenummer (SKU): 2020_Skolehave-udskoling_e-bog Kategorier: , ,