I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Undervisningsmateriale – Urbane Skolehaver

0,00kr.

Urbane Skolehaver bygger på et grundigt læringsforløb af høj faglighed med 15 havegange, der giver eleverne mulighed for at fordybe sig og få jord under neglene.

Se alle undervisningsmaterialer her.

Læringsforløbet indebærer 15 besøg i skolehaven og to besøg i byens rum henover sæsonen. For at gøre undervisningen så komplet som mulig byder undervisningsmaterialet på aktiviteter, oplevelser og erfaringer, kombineret med forberedelse, refleksion og efterbearbejdning gennem bl.a. logbogsskrivning i klassen. Vores læringsaktiviteter er gennemprøvet af mange forskellige klasser og lærere, og er et eksemplarisk forløb, der bygger på 15 års erfaring og “best practice” i Københavns Skolehaver.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet sammen med Københavns Skolehaver og Kompostbudene, og de 15 havegange bygger på Københavns Skolehavers undervisningsmodel i deres skolehaver ved Bispebjerg Bakke.

Når du har gennemført ordren, vil du modtage et link på mail, hvor du kan downloade undervisningsmaterialet som PDF, både i lav opløsning som online-version eller høj opløsning til print.

Se også andet af vores undervisningsmateriale her.

Varenummer (SKU): UVM-2017 Kategorier: , ,