Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

E-bog: Ellebjerg-modellen

0,00kr.

Som en del af Københavns Kommunes arbejde med madkvalitet i kommunen, har vi fra 2019-2020 udviklet et skolehaveforløb målrettet udskolingseleverne. Undervisningsmaterialet består af fire forløb og tre temaer, som samler vores erfaringer fra de to pilotprojekter på Rådmandsgades Skole og Holbergskolen i København.

Den praktiske undervisning i skolehaven giver eleverne en håndgribelig og konkret forståelse for vores fødevarers vej fra jord til bord og naturens processer. Materialet her består af et undervisningsforløb til indskolingen, som starter om efteråret og afsluttes med en høstfest. I materialet er der beskrevet 13 dage i haven, en samarbejdsmodel med den lokale beskæftigelsesindsats, så de kan hjælpe med den praktiske drift, samt et aktivitetskatalog til fritidshjemmet.

Ellebjerg-modellen har fokus på, hvordan skolehaven kan forankres på skolens egen matrikel, så du, som lærer eller pædagog i indskolingen, selv kan være ansvarlig for skolehaveundervisningen.

Når du har gennemført ordren, vil du modtage et link på mail, hvor du kan downloade undervisningsmaterialet som PDF.

Materialet er udgivet under en Creative Commons License, som betyder at du frit må bruge og dele materialet, så længe det ikke er med profit for øje. Dvs. at du fx er meget velkommen til at dele det med dine kollegaer og tilpasse aktiviteterne, så de passer til netop jeres kontekst.

Varenummer (SKU): 2020_Skolehave-Ellebjerg_e-bog Kategorier: , ,